Iskolai programunk

zsirafos snA Super-Nature 1-4. osztályos iskolai csoportok számára készült. Segítségével megtanulják a gyerekek, milyen szórakoztató lehet az angoltanulás!

SN_logo_April2014_aAz órák főszereplője Super-Nature, vagyis egy Chloe nevű kislány, akit barátjukká fogadnak a gyerekek, és együtt kalandozhatnak vele a természetben. Super-Nature minden gondot megold: zsiráfként leemeli a megrémült cicát a fa tetejéről, de át tud változni gorillává, hallá, vagy amivé éppen szükséges, hogy megmentse a bajbajutottakat.

A Super Nature programban résztvevő gyerekek lelkesen beszélnek angolul, szókincsük meghaladja a tantervben előírt háromszorosát, és az ökológia témakörében is igen tájékozottak, hiszen a természet varázslatos világa elevenedik meg a tananyagban!

A Super Nature programnak hiánypótló szerepe van hazánkban, hiszen az ökológia, a környezetvédelem nálunk elmarad a nyugati országok mögött. Egyre jobban szükséges a magyar gyerekek környezet iránti tudatosságának felébresztése, a jó példák bemutatása.. Egyre több az öko általános iskola az országban, akiknek a Super Nature program ideális választás.
A gyerekek a speciális tevékenységek és letölthető tananyagok segítségével az angolórákon elsajátítják a biztonságos háztartási tisztítószerek kiválasztását, az energiatakarékosság és a globális felmelegedés témakörét, a vízzel való takarékosság vagy az állat és növényvilággal folytatott harmonikus viszony fontosságát.

Az egyedülálló programról bővebb információ e-mailben, ill. telefonon kérhető.