Tiniknek (12-19 éves)

Teen English

DPP_0004nJó jegyek a suliban? Plusz pontok a felvételin? Sikeres nyelvvizsga? A Helen Doron Teen English-sel nem gond! Kis létszámú csoportokban oktatunk az igazán jó eredményért, sok dicsérettel—középiskolás szinten.

Felejtsd el az agyzsibbasztó angol feladatok sorát, a házi feladatokat javító szigorú tanárokat és a sok kötelezettséget! Még soha nem volt az angoltanulás ennyire egyszerű és szórakoztató! A Helen Doron Teen English angol tanfolyammal felépítheted angoltudásod. Beszélj szabadon angolul a külföldi haverokkal is!

A Helen Doron English for Teenagers egy 4 szintes angol tanfolyam fiatalok számára, akik izgalmas és eredményes angoltanulást keresnek. Az angoloktatás 4-8 fős kiscsoportban történik, támogató légkörben szakértő tanárokkal , hogy az angoltanulás élvezetes legyen.

Az ismételt angol hanganyag hallgatás és a pozitív megerősítés kulcs fontosságúak az angoltanulás sikeréhez. A heti kétszeri angolóra a Helen Doron nyelviskolában , kiegészítve az angol pop albummal, a brit tv show-val és az otthoni angol feladatokkal sikeres és könnyű angoltanulást biztosít.

A fiatalok élvezik és szeretik az angolnyelvtanulást a Helen Doron módszerrel, mely komoly tudást ad, de szórakoztató és izgalmas!

 

Teen Talent (A2)

TE_learning set-Teen Talent_Oct2012_bRock sztárok, nyaralás és utazás, hogyan óvjuk meg bolygónkat, pénz körüli dolgok – csak néhány téma, amelyek felbukkannak a Teen Talent dalaiban, történeteiben és tevékenységeiben. Nem mindennapi, hogy a tananyaghoz tartozik egy eredeti pop-album is, Benaya és Ella Doron énekesektől , az előadókkal és a más nemzetközi Teen English diákokkal is angolul chattel-hetnek diákjaink a Facebook-on. Szórakozva tanulhatunk meg angolul!

 
 

 

Teen Choices (B1)

TE_ Teen Choices-learning set_Nov13_aA Teen Choices újra ráerősít az angol anyanyelvi módszerre: a tanulókat megismerteti a tinik által világszerte használt nyelvvel, beleértve sajátos kifejezéseiket, a vicceket és nyelvtörőket is.

  
 

  

  
 

  
  

Teen Express (B1+)

A Teen Express a harmadik és egyben a legújabb kurzus a Helen Doron Teen English programban. Négy önálló, de összefüggő történet, amelyek az életről tanítanak fontos leckéket, pl. annak jutalma ha vállalod a felelősséget a tetteidért vagy: „ne ítélj meg egy könyvet a borítója alapján”.  A Teen Express tartalmaz 8 olyan eredeti pop dalt, amelyeket kifejezetten a kurzushoz írtak.

 

Teen Success (B2) 2015-ben elérhető

A Teen English tanfolyamok elkezdésének feltétele az alapszintű angol nyelvismeret (szóban és írásban is).

*Teen English is compliant with the Common European Framework of Reference for English.