Kisgyermekeknek (2-6 éves)

Fun with Flupe

HDE_Illustration_PaulGrannyFlupe_CAR_Apr13_aA Fun with Flupe új angoltanfolyam a 2-5 éves gyermekednek. A Flupe kezdő gyerekangol tanfolyam vagy a Baby’s Best Start folytatása lehet.

Ugorjatok be egy angolórára! Flupe a bojtocska és a kis Paul Ward kalandjain keresztül megismerhetitek a mesék világát angolul! Granny Fix nagymama és Flupe együtt teszik helyre, az “elromlott” meséket és rímeket.

Gyermeked sok nevetéssel észrevétlenül szívja magába az angoltudást. A tanfolyamon 660 angol szót sajátít el, jó kiejtést és az angol mondatszerkezetet. 25 új angol dal és 12 rajzfilm epizód segíti a minél jobb angoltanulást.

More Fun with Flupe

HDE_photo_girl-2-6_May14_bA More Fun with Flupe új angoltanfolyam a 3-6 éves gyermekeknek szól, a Fun With Flupe kezdő gyerekangol tanfolyam folytatásaként.

Flupe a bojtocska és a kis Paul Ward kalandjai folytatódnak, a meséken keresztül megismerhetitek a mondókák és dalok világát angolul! Granny Fix nagymama és Flupe továbbra is együtt teszik helyre, az “elromlott” meséket és rímeket.

Gyermeked sok nevetéssel észrevétlenül szívja magába az angoltudást. A tanfolyamon 660 angol szót sajátít el, jó kiejtést és az angol mondatszerkezetet. 25 új angol dal és 12 rajzfilm epizód segít ebben.