Gyermekeknek (6-12 éves)

Jump With Joey 6-9 éves gyerekeknek

POSTEREz a kurzus 12 epizódos rajzfilm-sorozatot foglal magában, mely Paul Ward és barátja, Milli kalandjait meséli el, aki Kangi, és csintalan fia, Joey ballépéseit hozza rendbe Stroryville városkájában. Mialatt a gyerekek angolul tanulnak, értékes tudásra tesznek szert a barátságról és pl. a környezetvédelemről.

A tanulók 25 dal, rengeteg játék és komplex tevékenységek segítségével megragadják az angol nyelvet mind otthoni, mind iskolai környezetben. A Jump with Joey a legelső angol kurzus, melyben kiterjesztett valóság technológiát alkalmazunk. A gyermekek nyelvtudása egyre csak gazdagodik, ahogyan a Jump with Joey szereplők életre kelnek a varázslatos munkafüzetben, kiegészítve ezzel a kulcsfontosságú otthoni hanganyag-hallgatást, mely a Helen Doron módszer alapja.

A szórakoztató tanórán kívüli tevékenységek segítik a gyerekek angol nyelvhasználatát a tantermen kívül is.

A mondókák fejlesztik a gyermekek írás-olvasás készségét, bármilyen nyelven.

More Jump with Joey 6-9 éves gyermekeknek

Paul, Milli, Kangi és Joey vidám kalandjai tovább folytatódnak Storyville városkában. Ez a kurzus a Jump With Joey kurzus folytatása, és a gyerekek imádni fogják, ahogy az angol nyelv megelevenedik a varázslatos munkafüzeteken keresztül. A diákok 12 epizódos rajzfilm-sorozattal, 25 angol dallal és rengeteg szórakoztató tanulási tevékenységgel, játékkal sajátítják el az angol nyelvet.

English for all children – Helen Doron angol tanfolyam

DSC_9253Ha valami igazán kifejezi a Helen Doron tanfolyamok lényegét, akkor az az English for all children. Ez volt az első, a legeredetibb Helen Doron angoltanfolyam, mely azóta többször megújult. Az EFAC angol tanfolyam 6-9 éves gyermekeknek készült kezdő tanfolyamként, avagy a MEFI vagy FEFAC Helen Doron angoltanfolyam folytatásaként. A gyerekek több, mint 950 angol szót tanulnak a gyerekangol tanfolyam alatt, angol mondókák, angol mesék, változatos angol játékok és 22 angol dal elsajátításával. Az órákon szinte csak angolul beszélünk, így a lelkes Helen Doron tanár néni vagy bácsi segítségével természetes módon szívják magukba a gyermekek az angol nyelvtan szabályait, a jó kiejtéssel és a helyes angol hanglejtéssel együtt.

 

More English for all children – haladó Helen Doron angoltanfolyam

DSC_8915A More English for Children Helen Doron angoltanfolyam egy haladó tanfolyam olyan 7-9 éves gyermekek számára, akik már befejezték a Helen Doron EFAC tanfolyamot, az előző kurzusok angol tananyagára épít. Ezen a tanfolyamon már megértenek alapvető párbeszédet és mondatokat mondanak a gyerekek angolul, tudják követni az angolul elmondott kéréseket, megválaszolják a tananyaghoz kapcsolódó kérdéseket. Kiváló Helen Doron tanáraink keze alatt kezd látványossá válni angoltudásuk. Angol szókincsük 950 szóval gyarapszik és 18 új dalt és több új angol mesét dolgoznak fel angolul. Az órákon természetesen angolul beszélünk a gyerekek megtanulnak csoportban dolgozni angolul.
A More English For All Children gyerekangol tanfolyam az angol szókincs bővítésére, a helyes kiejtésre, az angoltudás megszilárdítására fókuszál.

 

Play On in English

IMG_2117A Play On in English gyerekangol tanfolyam egy haladó tanfolyam olyan 6-10 éves gyermekek számára, akik már több éve a Helen Doron módszer szerint tanulnak angolul. A gyermekangol tanfolyam a szókincs nagymértékű bővítését, több, mint 1050 szó elsajátítását teszi lehetővé angolul, hiszen a Helen Doron órákon szinte csak angolul beszélünk. A helyes kiejtés és jó angol nyelvtan mellett sok játék, angol dal és angol mese segíti a gyerekek fejlődését. A Play On tanfolyam önálló angol mondatok megalkotására serkenti a gyerekeket. A Play On tanfolyam során lehetőség van angol írás és olvasás elsajátítására. A gyerekek 4 színes könyvet, 4 angol CD -t kapnak, hogy az anyanyelvi környezetet otthon is imitálni tudjuk.

 

Botty the Robot – angol fonetika fókuszú Helen Doron tanfolyam

Botty_7397A Botty the Robot tanfolyamon a 7-10 éves gyermekek a Helen Doron módszer szerint megtanulnak írni és olvasni angolul. A Botty gyerekangol tanfolyam erős hangsúlyt fektet az angol fonetika elsajátítására, külön fonetikai kártyákon, angol könyveken és angol CD-ken kívül angol nyelvű DVD is segíti a játékos, de eredményes tanulást. Vidám angol dalokon, számtalan játékon és angol humort tartalmazó DVD-n keresztül mélyítik el kisdiákjaink angoltudásukat. A Botty gyerekangol tanfolyam tanulási nehézségekkel küzdő gyerekek számára is kiváló, több, mint 1400 angol szó, a helyes kiejtés és jó angol nyelvtan mellett a fonetikai elemek felismerésére és az írás-olvasásra koncentrálunk. Természetesen a Helen Doron órákon szinte csak angolul beszélünk.

 

Paul Ward’s World – Helen Doron angoltanfolyam

PwW_learning-set-May2014_aA Paul Ward’s World (PWW) gyerekangol tanfolyam 9-11 éves gyerekeknek szól, akik jó szóbeli angollal és szilárd angol olvasási alapokkal rendelkeznek. A Paul Ward’s World elnevezésű Helen Doron gyerekangol tanfolyamon a gyerekek sok vidám kalandon keresztül megismerik Paul Ward kisfiút és barátait és persze elmélyítik angoltudásukat. Helen Doron tanfolyamunkon lelkes tanáraink segítségével több, mint 1700 angol szó, a helyes angol kiejtés és az írás-olvasás mellett a stabil nyelvtani alapokra koncentrálunk. Az angol nyelvtan elsajátítása izgalmas játékokon, nyelvtörőkön és olvasmányokon keresztül történik, a Helen Doron módszer szerint. Természetesen a Helen Doron órákon szinte csak angolul beszélünk.

 

 

Paul Ward and the Treasure Helen Doron tanfolyam – izgalmas kincsvadászat angolul

PWT_learning-set_feb12_aA Paul Ward and the Treasure (PWT) gyerekangol tanfolyam olyan 10-13 éves gyerekeknek készült, akik már elvégezték a Paul Ward’s World Helen Doron tanfolyamot. A gyerekek a Helen Doron módszer szerint több, mint 2000 angol szót és az A1 angol nyelvvizsga szintnek megfelelõ angol nyelvtant sajátítanak el, a szuggesztopédia eszközeit is felhasználva. 8 új angol dal és vidám tevékenységek biztosítják, hogy a gyerekek szeressenek angolul tanulni.