Babáknak (0-2 éves)

Baby’s Best Start – baba-mama angol

DSC_1969Nem lehet elég korai az angoltanulás! Tudtad, hogy a gyerekek már az anyaméhben elsajátítanak nyelvi készségeket? Alaptalanok azok a félelmek, hogy a kisgyermekkori nyelvtanulás káros vagy túl korai lenne. Kicsi korban a gyermekednek ez egyáltalán nem megterhelő, ráadásul így megspórolhatjátok a későbbi izzadságos tanulást. Ha elszalasztod ezt az időszakot, nincs esély az anyanyelvi tudás megszerzésére.
A kisbabád csodálatosan rugalmas agyában még az anyanyelvi beszédfejlődéssel teljesen párhuzamosan megy végbe az angolnyelv elsajátítása is! A vidám Helen Doron babaangol tanfolyam 3-22 hónapos gyerekeknek készült, a baba-mama angol tanfolyamot az anyukák is nagyon élvezik és persze te is csiszolhatod angoltudásodat.

A Helen Doron angol tanfolyam babáknak erősíti a baba-mama kötődést, számos módon gazdagítja a baba-mama kapcsolatot és elősegíti a jó kommunikációt.
A heti 1x 45 perc foglalkozás és napi min. 2-szeri otthoni angol CD hallgatás meghozza gyümölcsét, sok baba előbb szólal meg angolul nálunk, mint magyarul. Persze magyarul is kiválóan megtanul és nem keveri majd össze-vissza a nyelveket, erről bővebben a főoldalról letölthető ingyenes E-Book-unkban olvashatsz.

A Helen Doron baba tanfolyam gyerekeknek 24 angol dal és 550 angol szó elsajátítása mellett angol játékok segítségével biztosítja a nagymotoros és finommotoros mozgás tökéletesítését. A gyermeked önbecsülésének érzelmi stabilitásának kialakítását bátorítja a barátságos légkör és szeretetteljes szülői részvétel. A Baby’s Best Start bébiangol tanfolyam temérdek fejlődési mérföldkő elérését stimulálja a babáknál és a tipegőknél.