Budapest 1. kerület Helen Doron English Nyelvstúdió

Nyelvstúdió vezető: Czifra Ildikó

IMG_1277 Telefonszáma: +36 30-940 0778
E-mail címe: bp01@helendoron.com
Weblap: bp01.helendoron.hu
Nyelvstúdió címe: 1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 6. I. em.

Iskolánk sok szeretettel várja a kis és nagy diákokat, immáron 3 hónapos kortól nem csak 14 éves, hanem 19 éves korig, hiszen 2011-ben beindítottuk a Helen Doron Teen English nevű 14-18 éves korú gyerekek számára ajánlott programunkat is.
A Helen Doron módszer lényege, hogy a gyerekek minden korosztályban közvetlen tapasztalással és tanáraink szeretetteljes figyelme mellett sajátíthatják el az angol nyelvet. Hisszük, hogy a tanulás annál hatékonyabb és eredményesebb, minél több öröm és élmény társul hozzá, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a játékos, élményekben gazdag foglalkozásokra.

Jelentkezz ingyenes bemutató óránkra
Bejelentkezés: +36 30 940 0778 vagy bp01@helendoron.com
DSC_9075

A Helen Doron Early English bármilyen korú gyermeknek kínál angol tanfolyamot, a baba-mamás angoltól egészen 19 éves korig.

A világszerte elismert Helen Doron módszer könnyû nyelvtanulás gyerekeknek. A folyamatos pozitív megerõsítés és a speciálisan kifejlesztett angol dalok, s hanganyag által a gyerekek természetes nyelvelsajátítási képességére épít.

A játékos angol foglalkozások pozitív, vidámsággal teli környezete megadja a gyerekek számára a lehetõséget, hogy az angol nyelvet anyanyelvükhöz hasonlóan sajátítsák el. A Helen Doron módszerrel ugyanilyen könnyedén és vidáman tanulnak meg írni és olvasni is az iskolás gyerekek angol feladatok segítségével, mindannyian megszeretik az angolt és a nyelvtanulást.

A kiváló Helen Doron angoltanár keze alatt nő az önbizalmuk, önbecsülésük, és ez az általános tanuláshoz való hozzáállásukat is pozitívan befolyásolja a gyerekangol.

Magyar kisdiákjaink is kiemelkedõ eredményeket érnek el a nemzetközi mezõnyben, élvonalbeli angol nyelvvizsga résztvevők.

Minden Helen Doron angolóra zeneileg egyedülálló, saját dalszerzõink által komponált hanganyaggal zajlik, mely a jó hangulat és az angoltudás biztosítása mellett gyermeke zenei érzékét is fejleszti.

A Helen Doron Teen English angol tanfolyam speciálisan a középiskolás korosztálynak készült. 4-8 fõs csoportokban történik az angoloktatás. A tanfolyam egyedülálló angol anyanyelvi pop albummal és videó-klippekkel garantálja, hogy élvezetes legyen ennek a korosztálynak. Az intenzív angoltanulást beszédközpontú órák, írás-olvasás, magas szintû angol nyelvtan és irodalom biztosítják.

A diákok részesei lehetnek a nemzetközi Helen Doron közösségnek, a Facebook-on keresztül tarthatják a kapcsolatot a pop elõadókkal és a közel 700 Helen Doron nyelviskola diákjaival, világszerte több, mint 30 országban.

DSC_9056