Helen Doron Early English

Angol nyelvtanulás bölcsõdéseknek

DSC_8993Örülünk, hogy gondos szülõ lévén nem hallgattál a számos angoltanulással kapcsolatos tévhitre! Még hogy túl korai? Veled örülünk, hogy úgy döntöttél, hogy a hasznos idõtöltés és az angoltanulás bölcsis gyermekednek fontos számodra!

Igazad van, nem mindegy, hogy csemetéd mit, mikor és fõleg milyen formában kap meg!

A Helen Doron bölcsődéseknek által sok kaland, kiemelkedõ angoltudás és évvégi ajándék várnak Rátok! A bölcsis angol órákon szinte csak angolul beszélünk. Természetesen Te is bent lehetsz a Helen Doron baba-mama angol foglalkozáson ahol Te is csiszolhatod angoltudásod:)!

A bölcsi angol kisbabád korának és érdeklõdésének megfelelõ anyanyelvi angol tananyaggal, játékos formában, a magyar nyelvi rendszerrel teljesen párhuzamosan épít fel egy új nyelvi rendszert kisbabád csodálatosan rugalmas agyában!

Minden percét élvezni fogjátok! Az BBS, és a Fun with Flupe Helen Doron angol bölcsõdéseknek lett speciálisan kifejlesztve.!

Szerettel várunk INGYENES PRÓBAÓRÁNKON , ahol megkukkanthatod, milyen örömteli nálunk egy Helen Doron angol bölcsõdéseknek foglalkozás!

 

Angol nyelvtanulás óvodásoknak

Veled örülünkIMG_1487, hogy a hasznos idõtöltés és gyermeked angoltudása ennyire fontos számodra! Igazad van, egyáltalán nem mindegy, hogy gyermeked mit, mikor és fõleg milyen formában kap meg!

A Helen Doron angol óvodásoknak által sok kaland, kiemelkedõ angoltudás és évvégi ajándék várnak Rátok! Az angolórákon szinte csak angolul beszélünk. Az ovis angol gyermeked korosztályának és érdeklõdési körének megfelelõ angol tananyagot nyújt, játékos formában, de komoly eredményekkel. Természetesen 4-5 éves korig Te is bent lehetsz a Helen Doron angolórán ahol Te is sokat tanulhatsz angolul:)! Minden percét élvezni fogjátok! Az EFAC és a Fun with Flupe Helen Doron angol ovisoknak lett speciálisan kifejlesztve, kezdõ angoltanfolyam gyanánt.
Szerettel várunk INGYENES PRÓBAÓRÁNKON , ahol megkukkanthatod, milyen örömteli nálunk egy Helen Doron angol óvodásoknak foglalkozás!

 

Angol nyelvtanulás iskolásoknak

PWW Sulz 2011 101 Azok közé tartozol, akik azt hiszik elég az angoltanulás iskolásoknak az iskolában?
Nos, van amelyik iskolában igen és van, amelyikben nem. Gondolkoztál már ezen logika mentén, hogy akkor a magyar felnõtt lakosság folyékonyan kellene beszéljen oroszul? Holott valójában egy pohár vizet sem tud kérni a többség?

Azt hiheted, az akkor volt, de a helyzet szinte változatlan, magyar felnõtt lakosság 23%-a beszél egyáltalán nyelvet és a diplomások több, mint 1/3-a nem kapja meg diplomáját a hiányzó nyelvvizsga miatt. Ma az is szerepel az oktatási tervekben, hogy már a felvételihez kérik a nyelvvizsgát…

Láthatod, hogy még idõben kerested fel honlapunkat! Veled örülünk, hogy gyermeked angoloktatása fontos számodra! A Helen Doron angol tananyag kiválóan kiegészíti az iskolai angoloktatást!

A Helen Doron iskolás angol tanfolyamok alatt megtanítjuk gyermeked helyesen beszélni angolul és elsajátítja az angol nyelvtan, angol fonetika rejtelmeit, meg az írás-olvasást is angolul. Mindezt úgy, hogy gyermeked élvezi az órát és megszereti az angoltanulást! Kb. 9 éves kortól gyermekednek nemzetközi angol nyelvvizsga felkészítést biztosítunk! Az órákon természetesen csak angolul beszélünk:)!

Te is azt szeretnéd, ha a jó iskolai jegyek mellett használni is tudja az angolt, igaz? Vidám nyílt órák, a 2-3 havonta írott személyes értékelések és szintenkénti tudáspróbák által folyamatosan nyomon követheted gyermeked fejlõdését angolból!

Szeretettel várunk INGYENES PRÓBAÓRÁNKON , ahol megnézheted, milyen élvezetes nálunk egy Helen Doron angol iskolásoknak foglalkozás!